26 Ekim 2010 Salı

Alkol Bağımlılığı Kurtulun Subliminal MP3

Alkol alımı ile kişi kendini rahatlamış ve gevşemiş hisseder. Bu halde diğer olayları düşünmez, normal hayatında yapamadığı davranışları yapabilir. Ancak alkolün etkisi geçtiğinde sorunların çözümlenmemiş olduğunu görünce sorunlardan kaçmak amacıyla tekrar içme ihtiyacı duyar. Böyle devam eden bir süreç sonunda bağımlılık oluşur. Alkol alındığında ağrıların dinmesi gibi alkolün bedensel etkileri de bağımlılık oluşmasında rol oynar. Zamanla alkole bağlı etkilerin oluşabilmesi için daha fazla miktarda alkol alınmasına ihtiyaç duyulur. Çünkü vücut alkolün etkilerine alışır. Bir sık kullanıyor olabilirsiniz ve bir türlü alkolden uzaklaşamıyor olabilirsiniz?
İçki içişiniz kontrolünüzün dışında çıkıyor olabilirsiniz? Sürekli bir daha ne zaman içki içme şansınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bir ya da iki gün içmediğinizde alkol yoksunluğu semptomları gösteriyor musunuz? Alkol bağımlılığınızdan sonsuza dek nasıl kurtulacağınızı bilmek istiyor musunuz? Alkol bağımlılığından kurtulmak ve tazelenmek istiyorsanız, o zaman “Alkol Bağımlılığından kurtulun” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si size alkol bağımlılığınıza doğal yolla son vermeniz için yardımcı olacaktır. Güçlü Subliminal mesajlar zihninize girerek, sizi içmeye iteleyen olumsuz düşüncelerden ve kalıplardan kurtulacaksınız.
“Alkol Bağımlılığından kurtulun” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si Size, alkol bağımlılığı konusunda farkındalık yaratacaktır ve onu yenmeniz için yardım eder. Bilinçaltınızı alkol kullanımı konusunda kalıcı ve sonsuza dek son verme hedefiniz yerleştirir. Alkol tekrar kullanmaya karşı güçlü bir irade geliştirmeye yardımcı olur. Kendinizi sabote etme eğilimini ve içsel zihinsel engelleri ortadan kaldırır.  Alkol İçmek için dürtü hissettiğinizde, iradenizi ve motivasyonunuzu artırmak için Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si size yardımcı olur.“Alkol Bağımlılığı kurtulun” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si gerçekten bağımlılığının üstesinden gelmek isteyen kişiler içindir, ama mucize bir tedavi değildir.“Alkol Bağımlılığı kurtulun” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si sizin içkiye son verme çabalarınıza destek olacak ve dışarıdan gelecek tekliflere karşı güçlü kalmanız için iradenizi artıracaktır.  Gerçekten bağımlılığınıza sonsuza dek son vermekte ciddiyseniz, o zaman  “Alkol Bağımlılığından kurtulun” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si bir avantaj kazanmak için kullanın. “Alkol Bağımlılığından kurtulun” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si sadece tedavi destek bazlı kullanılmalıdır. “Alkol Bağımlılığından kurtulun” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’sini kuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.

Bu Ürünü Satın Alın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder