28 Ekim 2010 Perşembe

Alışveriş Bağımlılığı Subliminal MP3

Alışveriş Bağımlılığı; Bütçenizin elverdiği ölçüde giyim, eşya, yiyecek gibi ihtiyaçlarınızı karşılamak için yaptığınız alışveriş dışında,  üzüntü, sıkıntı, yalnızlık gibi duyguların giderilmesi için her seferinde alışverişe başvuruyorsanız, alışveriş bağımlılığı söz konusu demektir. En önemli göstergesi kişinin ihtiyacı olmadığı ve aldığı ürünleri kullanmadığı halde kendine engel olamayarak alışveriş yapmaya devam etmesidir.
Alışveriş bağımlılığı; diğer bağımlılıklarda olduğu gibi, sorunu yaşayan kişiye ve yakınlarına ekonomik ve psikolojik açıdan çok zor zamanlar yaşatabilecek önemli bir sorundur. Markaların pazarlama stratejileri ve medyanın reklam sektörünce kullanımı geliştikçe alışveriş bağımlılarının sayısı da artmaktadır.
Her şey yolunda giderken problemler, ihtiyaçlar ve kazancımız arasındaki dengenin bozulduğu zamanlarda ortaya çıkar. Harcamalarımızı kontrol edemediğimizde, yakınlarımızdan satın aldıklarımızı, harcama miktarımızı saklamaya başladığımızda ve kredi kartları borçlarını ödeyemediğimizde tehlike sinyalleri çalmaya çoktan başlamış demektir. Alışveriş için yapılan harcamalar yüzünden aile ve çevre ile sorunlar yaşanmaya başlayabilirsiniz. Aslında tüm bağımlılıkların ortak bir paydası vardır. Bağımlı kişiler bağımlı oldukları maddeleri, duygusal boşluklarını doldurmak ve yüzleşmekte zorluk çektikleri yanlarından gizlenecek bir perde gibi kullanırlar. Alışveriş bağımlılığında da, kişiler satın alma davranışıyla bu duyguları yaratırlar.
Alışveriş bağımlısı insanlar çoğunlukla rastgele alışveriş yapar. Alışveriş sırasında kişi mutlu, güçlü, yeterli ve rahatlamış hissetse de, sonrasında yoğun olarak suçluluk ve kendine kızgınlık duyar. Kendi kendine verilen sözler kısa sürede bozulur ve döngü kendini daha da borçlandırarak sürdürür. Tekrarlanan süreçlerde satın alınanların verdiği kısa süreli iyi hissetme duygusunun yerini alan suçluluk, zamanla artarak depresyona neden olabilir. Ayrıca alışveriş bağımlılığı depresyonun yanı sıra, anksiyete bozuklukları, alkol, madde bağımlılığı, yeme bozuklukları gibi bazı ruhsal hastalıklarla birlikte de görülebilir.
Durun ve kendinize sorun: Bir alışveriş bağımlısı mısınız? Harcamalarınız ve alışverişleriniz kontrolünüz dışına mı çıkıyor? Kendinizi kötü hissettiğinizde kendiniz iyi hissetmek için hemen alışveriş yapma düşüncesine giriyor musunuz? Her zaman dayanamayıp kendinizi almak zorunda hissettiğiniz şeyler var mı? Eğer yukarıdaki durumlar size yakın geliyorsa, o zaman bir alışveriş bağımlısısınız.
Alışveriş bağımlısı olan herkes, yardım alabilirsiniz. Sonsuza dek bu şekilde yaşamak zorunda değilsiniz! Eğer siz alışveriş tutkunuzun yaşamınızı olumsuz etkilediğini düşüyorsanız o zaman “Alışveriş Bağımlılığı” konusunda hazırladığımız Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si size alışveriş dürtülerinizi ve zorunluluk hissini durdurmakta ve harcamanızı kontrol altında tutmakta yardım edecektir.
“Alışveriş Bağımlılığı” konusunda hazırladığımız Bilinçaltı  (subliminal) telkin CD’si size ciddi sorunlarınız olduğunu ve bir şeyler yapmanız gerektiğini fark etmenizi sağlar – Alışveriş bağımlılığını yenmeniz için ilk adımdır. Zihninizden alışverişi sevmeyi ve bundan heyecan duymayı kaldırır. Size verdiği zararı görebilir hale gelmenizi sağlar. Alışverişe gitme tutkularınızı, zorunluluk hissinin sıklığını ve yoğunluğunu azaltır. Zihninizin derinlerinde olumlu değişimler yapar, böylece bu sefer gerçekten bu işe son vereceğinizi bilirsiniz.
Bilinçaltı (Subliminal) mesajlarımız, alışveriş tutkunuzu ateşleyen olumsuz düşüncelerinizi ve kalıplarınızı yeniden  yapılandıracaktır ve  olan üstü bir tedavi değildir.
“Alışveriş Bağımlılığı” konusunda hazırladığımız Bilinçaltı  (subliminal)  telkin CD’si sadece alışveriş bağımlılıklarından sonsuza dek kurtulmak isteyen ve bu konuda ciddi olan, gerçekten çaba sarf etmek isteyen kişiler içindir. Eğer siz de böyle düşünüyorsanız, o zaman “Alışveriş Bağımlılığı” konusunda hazırladığımız Bilinçaltı  (subliminal)  telkin CD’si   alışveriş alışkanlığınızı, iyiliğiniz için, gerçekten arkanızda bırakmak amacıyla kullanın. Ürünleri kuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.

Bu Ürünü Satın Alın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder