26 Ekim 2010 Salı

Bağışıklık Sistemi Subliminal MP3

 Vücudumuzda bağışıklık sistemi ismini verdiğimiz ilginç ve bir o kadar da şaşırtıcı bir savunma mekanizması bulunmaktadır. Bu bağışıklık sisteminin en temel görevi halk arasında mikrop olarak bilinen ve enfeksiyona yol açabilen virüs, mantar, bakteri ve parazit gibi mikroorganizmaların zarar verici etkilerine karşı vücudu korumaktır.
Günlük hayat içerisinde girdiğimiz ortamlarda bedenimiz birçok mikrobun saldırısına uğrar ve söz konusu zararlı organizmalar vücudumuza girebilmek için uğraş verir. İnsan sağlıklı bir vücuda sahipse, karşılaştığı yabancı maddelerle ve hastalık etkenleriyle genellikle biz farkında olmadan baş eder. Vücudumuzun mikroplarla baş edemediği durumlarda ise “hasta” oluruz.
Söz konusu organizmaların vücudumuza girmesini engellemek, girmeleri halinde vücuda girdikleri anda etkisiz hale getirmek, yayılmalarını engellemek ya da geciktirmek bağışıklık sisteminin temel görevleri arasındadır. Bu hayati görevini insanın hayatı boyunca sürdüren bağışıklık sistemi bazı koşullar altında zayıflayabilmektedir. "Bağışıklık Sistemini Güçlendirme" Subliminal (Bilinçaltı) Telkin CD'si ile güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olabilir ve sağlıklı yaşama merhaba diyebilirsiniz.
Bağışıklık Sisteminizi Güçlendirin!
Bağışıklık Sistemini Güçlendirme Subliminal mp3 albümümüz sayesinde güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olun, çabuk iyileşin ve sürekli hastalanmaya son verin!
Şu anda hasta mısınız? Ve tüm fiziksel sağlığınıza kavuşmak için istekli misiniz?
Doğal olarak yavaş iyileşiyorsunuz ve grip ya da hastalıktan kurtulmanız uzun zaman mı alıyor? 
Bazı insanların neden asla hasta görünmediğini merak mı ediyorsunuz?
İlaç kullanmadan daha iyi olmak mı istiyorsunuz?
Hastalandığınız zaman gerçekte pek te yapacak bir şey yoktur, yatakta yatmak veya evde oturmak ve hayatınıza devam etmek için çabuk iyileşmeyi ummak zorundasınızdır. Hastalıkla geçirdiğiniz her an hayatınızdan çalınmış ve asla geri alamayacağınız zamandır. Eğer sürekli, gribe ve hastalıklara yakalanıyorsanız, bu durum büyümüş demektir.
Hayatınızı sonsuza dek bu şekilde yaşamak zorunda değilsiniz. Her hastalığa yakalanmak, başkalarından daha uzun sürede iyileşmeye yatkın olmak demektir!
Subliminal mp3 albümümüz, sizin bilinçaltı zihninizi hedefler ve iki yolla iyileşmenize yardım eder. Her şeyden önemlisi size güçlü bir bağışıklık sistemi kazandırır.
Size, hastalığınızı mümkün olan en kısa sürede yenmeniz için yardım eder ve normalden çok daha hızlı iyileşirsiniz.
Ayrıca gelecekte sık sık hasta olmanızı durdurmak için, bağışıklık sisteminizi uzun süreli güçlendirecek mesajlar kullanılmıştır!
Subliminal mp3 albümümüzü kullanarak hızlı iyileşin ve en değerli varlığınızı, zamanı geri kazanın, böylece hayatınıza devam edin. Hasta bile olsanız bir paket ilacın parasıyla bu albümü kullanabilirsiniz ve ilaçların negatif yan etkilerini yaşamadan, artık sık sık hastalanmayacağınızdan emin olursunuz.
Bu, doğal bağışıklık sistemini güçlendirici subliminal mp3 albümü ŞİMDİ alın!
Geleneksel CD veya MP3 albümleri arasında seçim yapın
Her iki albümde aynı muhteşem hayat değiştiren, üçe bölünmüş, dinlenmesi kolay, 10 dakikalık subliminal telkinleri içerir. Subliminal mesajlar insan kulağının duyamayacağı frekanstadır. Bu demek oluyor ki siz herhangi bir ses, konuşma duymayacaksınız, tüm duyacağınız rahatlatıcı bir okyanus sesi, buna rağmen gizlenmiş subliminal mesajlar doğruca bilinçaltınıza gidecek.
Bu subliminal kayıtta ki telkin cümlelerinin sadece bir kısmı bilgi amaçlı verilmiştir
Bağışıklık sistemim kuvvetli.
Güçlü bir bağışıklık sistemim var.
Bağışıklık sistemim delinmez(zarar görmez)
Nezleyi çabucak iyileştiriyorum.
Herhangi bir hastalığı çabucak iyileştiriyorum.
İyileştirme oranım mükemmel.
Her zaman sağlıklıyım.
Sağlığım her zaman zirvede.
Ben hızlı bir iyileştiriciyim.
Bedenim çok hızlı derecede iyileşiyor.
Bedenim her zaman sağlıklı.
Her zaman tam olarak sağlıklıyım.
Her zaman kendimi çok iyi hissediyorum.

Bu Ürünü Satın Al

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder