26 Ekim 2010 Salı

Başarı Motivasyonu Subliminal MP3

Başarıya ulaşmak için insanın hayat amacını ve hayattan ne beklediğini bilmesi temel esastır. Sanılanın aksine başarılı olmanın mutlak ölçütü iyi bir üniversiteye gitmek ya da herkesin imrendiği bir mesleğe sahip olmak değildir. İnsan kendi yetenekleri doğrultusundaki alanlarda, severek yapabileceği belirli başlı bir takım işlerde kendisini kanıtlayabilmişse, yaşamdan zevk almayı bilen bir kişi ise, başarılı olmuştur diyebiliriz. Yaşamda insanın en büyük amacı mutlu olmak olmalıdır. İnsanın bütün faaliyetleri mutlu olmak adına yapılmalıdır. İnsanların kişiliklerine, deneyimlerine ve yeteneklerine göre mutlu olma yolunda kullandıkları araçlar değişiklik gösterir. Bu bağlamda insanı mutlu edecek seçimlerin (meslek ve hayatın diğer alanlarında) önceden net olarak ortaya konmuş olması bu amaç için çalışma isteğinizi ve motivasyonunuzu arttıracak ve size çok büyük bir avantaj sağlayacaktır. “Başarı Motivasyonu” Subliminal (Bilinçaltı) Telkin CD’si ile motivasyonunuzu üst düzeyde tutabilir ve mutlu bir yaşam sürme yolunda somut adımlar atabilirsiniz.
Başarıyı çekin – işinizde, finansal ilişkilerinizde ve genel olarak tüm hayatınızda – hayat değiştiren subliminal albümümüzle bir başarı mıknatısı olun!
Bazı insanların her yaptıkları işte nasıl başarılı olduklarına şaşırıyor musunuz?
İstediğiniz ve hak ettiğiniz başarı seviyesini elde edemediğiniz için rahatsız mısınız?
Başarıyı bir mıknatıs gibi kendinize çekmek istiyor musunuz?
Hayatınıza, işte, sporda veya kişisel işlerde başarıyı çekmek için uğraşıyorsanız, albümümüz size yardım edebilir.
Başarı zihnin bir durumudur ve zihninizin işleyişini değiştirerek siz de başarılı olabilirsiniz. Bu albüm tam olarak bunu yapmak için 2 yolla çalışır.
İlk olarak size “Başarı Zihin Kalıbı” verir. Siz de herkes gibi başarılı olabilirsiniz – fark zihninizin içinde, inançlarınızda, mıtivasyonunuzda, başarma tutkunuzda ve güveninizde. Başarılı insanlar belli keskin karakter özelliklerini paylaşırlar; onlar kendilerine inanırlar, her şeyin olabileceğine inanırlar, pozitiftirler, inatçıdırlar, asla vazgeçmezler. Bu albüm, size bu özellikleri yavaş yavaş aşılayacak, böylece siz de her yaptığınız işte başarılı olacaksınız.
İkinci olarak, albüm, “çekim yasası”nın prensipleriyle çalışır, tek farkı, burada sadece sizi başarıya odaklamak amaçlanmıştır. Çekim yasası, düşüncelerinizin gerçeğiniz olacağını söyler, bu albüm zihninizi başarıya hiç olmadığı kadar odaklar – kendinize ve çok başarılı olacağınıza inanacaksınız ve bu başarı hayatınızda kendisini gösterecek.
Devamlı aynı şeyleri düşünüyor, aynı şeyleri yapıyorsanız, o zaman hep aynı sonuçları alıyorsunuz demektir. Muhtemelen bunlar sıradan sonuçlar veya sürekli hayatın kıyılarında dolaşıyorsunuz… Neden bu tutarlı gidişatı başarıya çevirmiyorsunuz? Bu güçlü subliminal mesajlarla hayatınızda ve zihninizde bir değişiklik yapın ve kendinizi başarıya zincirleyin!
Geleneksel CD veya MP3 albümleri arasında seçim yapın
Her iki albümde aynı muhteşem hayat değiştiren, üçe bölünmüş, dinlenmesi kolay, 10 dakikalık subliminal telkinleri içerir. Subliminal mesajlar insan kulağının duyamayacağı frekanstadır. Bu demek oluyor ki siz herhangi bir ses, konuşma duymayacaksınız, tüm duyacağınız rahatlatıcı bir okyanus sesi, buna rağmen gizlenmiş subliminal mesajlar doğruca bilinçaltınıza gidecek.

Bu Ürünü Satın Al

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder