26 Ekim 2010 Salı

Büyük düşün Subliminal MP3

Geçmişte yaşanmış olaylarla ispat ettik ki, banka hesaplarının büyüklüğü, mutluluk hesaplarının büyüklüğü, kişinin genel tatmin olma hesabının büyüklüğü, kişinin düşüncesinin büyüklüğüne bağlıdır. Büyük düşünmede bir büyü vardır.
Eğer ‘Büyük Düşünme’ bu kadar çok şeyi yapıyorsa, neden herkes büyük düşünmüyor? Hepimiz, çevremizde farkında olduğumuz ve olmadığımız birçok düşüncenin ürünüyüz. Bu düşüncelerin çoğu da küçüktür, büyük değil. Çevreniz sizi “İkinci Sınıf Sokağı”na sürüklemeye, çekmeye çalışmaktadır. Hemen her gün şu sözle karşılaşırsınız: “Ortalıkta çok fazla şef, çok az kızılderili var. Bir başka deyişle, lider olmanızı sağlayacak fırsatlar artık yok, şeflik konusunda fazlalık var, o nedenle küçük bir adam olmakla yetinmeye çalışın.”

Bu küçük ve dar kafalı çevre başka şeyler de söyler. Size “Her şey olacağına varır” veya “Kaderiniz sizin kontrolünüzün dışındadır” veya “Kaderiniz tamamıyla başka şeylerin kontrolü altındadır” der. O nedenle o düşleri, daha güzel evi, çocukları özel kolejlere göndermeyi unutun. Kaderinize boyun eğin. Yatın ve ölmeyi bekleyin.
“Büyük insanlar, dünyayı düşüncelerin yönettiğini görenlerdir” diyen Emerson, “iyi veya kötü bir şey yoktur, sadece düşünce onu öyle yapar” diye gözlemde bulunan Shakespeare gibi şaşılacak derecede zeki bilgelerden.
Büyük filozof Disraeli’nin şu düşüncesiyle başlayın: “Yaşam küçük olmayacak kadar kısa.”

Meslektaşlarınız ve akranlarınız arasında ön plana çıkmak istiyor musunuz? Hayattan daha çok şey mi istiyorsunuz? İşinizde, kariyerinizde ya da finansal olarak daha çok başarmak mı istiyorsunuz? Hayatınızda kişisel olarak ve profesyonel olarak daha üstün mü olmak istiyorsunuz?

Yukarda yazan durumlardan birini kendinize yakın hissediyor, ve hayattan daha çok şey istiyor, büyük düşünmek istiyorsanız “Büyük düşün!”Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si  doğru seçimdir. “Büyük düşün!”Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si  sizi destekleyerek çalışır; yolunuzda kalmanız, gidişinizden emin olmanız ve büyük başarılar amaçlamanız için size yardım edecektir. Size aşağıda yazan şekilde yardımcı olacaktır:
“Büyük düşün!”Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si Yaşamınızda  büyük hedeflere odaklanırsınız, ve onlara sadık kalırsınız. Sadece en büyük ve en iyi yapılır tavrını geliştirirsiniz, böylece her zaman başarının en üst seviyeleri için çabalarsınız. Eyleme geçersiniz, bir plan yapar ve eyleme geçersiniz. Başarısızlık hakkındaki hislerinizi değiştirir. Kendinize güvenin azalması yerine, kendinize inanır ve daha azimli, ve başarıya aç olursunuz. Başka insanların pozitif yanına karşı kendinizden emin olursunuz. Bu tür baskılarda daha azimli ve odaklanmış kalırsınız. Çoğu kimsenin hayal bile edemeyeceği şeyleri planlar ve başarırsınız.

“Büyük düşün!”Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si yardımıyla yaşamınızın her alanında çok daha başarılı olmak için adım atın! İster kişisel hayatınızla, kariyerinizle ilgili hedefleriniz olsun, ister finansal hedefleriniz, “Büyük düşün!”Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si  zihninizi hedefiniz doğrultusunda yönlendirir, standartın üzerinde başarı ve diğer insanlardan daha yüksek hedefler istemenizi ve düşlerinizi gerçekleştirmenizi sağlar.


“Büyük düşün!”Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’sinikuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.

Bu Ürünü Satın Alın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder