26 Ekim 2010 Salı

Cinsel Güven Subliminal MP3

Güven duygusu, sağlıklı bir cinsellik için önemli bir unsurdur. Güven hissinin olmadığı durumlarda kaygı, korku ve hayalkırıklığı gibi duygular yaşanması ilişkinin ahengini bozar. Karşılıklı anlayış ve beklentilerin konuşulması ile güven ilişkisi güçlenir ve kuvvetlenir. Cinsel ilişkide iki tarafın birbirine güveniyor olmasıdır. Oldukça hassas olan bu aktivitenin, karşılıklı güven oluşmadan yapılması taraflar arasında hoş olmayan duygular yaratabilir.

Cinsellikte güvensizliklerinize son verin ve cinsel olarak kendinizden emin olun! Cinsel eşinizi gerçekten mutlu etmek için cinsel yaşamınızda ateşi yakın!
Cinsel deneyiminiz yok mu ve bunu sizin seks partneri bulmanızı engellediğini mi hissediyorsunuz?Cinsel hayatınızda hayati kıvılcım yok mu? Kendinizi cinsel olarak geliştirmek ve partnerinizi gerçekten mutlu mu etmek istiyorsunuz?

“Cinsel Güven” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si sizin yükseklik korkunuzun oluştuğu bilinçaltınıza odaklanır ve   yükseklik fobinizi sonsuza dek iyileştirebilirsiniz. “Cinsel Güven” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si sizin olumsuz düşünce kalıplarınızın farkında olmanızı ve onları olumlu’ ya çevirmenizi sağlar. Kendinizi yükseklik korkularınızdan özgürleşmeye davet ediyoruz, sizi engelleyen sizi engelleyen korkunuz dan kurtulup yaşamınızın keyfini sürmenizi kalsın. “Cinsel Güven” Bilinçaltı (Subliminal) Telkin CD’sinikuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.

Bu Ürünü Satın Alın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder