28 Ekim 2010 Perşembe

Erken Boşalmadan Kurtulun Subliminal MP3

Erken Boşalmadan Kurtulun; Erken boşalma erkeklerde en sık görülen cinsel sağlık sorunlarından biridir. Neredeyse her erkek yaşamının bazı zamanlarında erken boşalma yaşayabilir, ancak erken boşalmanın bir sorun olarak kabul edilmesi için her cinsel ilişkide tekrarlanması gereklidir.

Erken boşalmanın nedeni erkeğin cinsel işlevlerinde olan sorunlardan  değil, cinsel işlevlerini nasıl yerine getirmesi konusundaki düşüncelerindedir. Çünkü aklını düşüncelerden arındıramayan, özgür ve doğal bir şekilde cinselliği yaşayamayan erkek tedirginlik duygusundan uzaklaşamaz ve boşalma sorunu yaşayabilir. Çoğu erkeğin cinsel yaşamında yaşadığı bir sorun olan erken boşalmanın sizin de cinsel yaşamınızda kabus olmasına izin vermeyin. “Erken Boşalmadan kurtulun”  Bilinçaltı (Subliminal) Telkin CD’si  cinsel ilişki sırasında daha fazla  dayanabilmeniz için bilinç altınızı eğitecektir. Sizi engelleyen, sınırlarınızı ve olumsuz düşünceleri giderecektir. Cinsellikten daha fazla zevk almanızı ve erken boşalmadan yaşadığınız olumsuz zihinsel durumda kurtulmanızı sağlayacaktır. “Erken Boşalmadan kurtulun”  Bilinçaltı (Subliminal) Telkin CD’sinin yardımıyla cinsel özgürlüğü deneyimleyin ve cinsel güveninizi geri kazanın!

“Erken Boşalmadan kurtulun”  Bilinçaltı (Subliminal) Telkin CD’sinin  kuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.

Bu Ürünü Satın Alın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder