28 Ekim 2010 Perşembe

Fransızca Öğrenin! Subliminal MP3

Fransızca dünyanın en çok bilinen dillerinden biridir, uluslararası toplumların ve diplomasinin dili olarak tek rakibi İngilizce'''''''''''''''' dir. Fransa''''''''''''''''da konuşulmasının yanı sıra Belçika, İsviçre ve Kanada, Lüksemburg, Haiti, 15''''''''''''''''ten fazla Afrika ülkesi, St. Pierre ve Miquelon, Guadelope ve Martinique (Karayipler''''''''''''''''de), Fransız Guyanası (Güney Amerika), Reunion (Hint Okyanusu), Yeni Kaledonya ve Tahiti (Güney Pasifik)'''''''''''''''' nin resmi dillerinden birisidir. Ayrıca, Fransızca birçok ülkenin resmi olmayan ikinci dili olarak konuşulmaktadır, bunların arasında Fas, Tunus, Cezayir, Lübnan, Suriye, Kamboçya, Laos ve Vietnam yer alır. 75 milyon insanın anadilidir, kayda değer bir seviyede de ikinci dil olarak konuşulmaktadır.
Ve sizce de Fransızca öğrenmeniz gerekiyor mu? Mümkün olduğunca çabuk Fransızca konuşmaya ihtiyacınız mı var? Fransızca’nın kelimeleri, telaffuzu ya da fiil çekimleri sizi zorluyor mu? Fransızcayı öğrenme sürecinde asla korkmak ya da pes etmeye gerek yok. Fransızca öğrenmek, moral bozucu derece güç olmak zorunda değil!
“Kolay Fransızca” Bilinçaltı (Subliminal) Telkin CD’si size endişe duymadan Fransızca öğrenmeniz için yardım edecektir. Hafızanızı, öğrendiğiniz bilgiyi anımsamanızı, telaffuzunuzu, okuma – yazmanızı ve Fransızca dilini öğrenme becerinizi artırır. Fransızcanın kelime telaffuzunu daha çabuk öğretir ve İngilizce konuşma yeteneğinizi artırır. Fransızca öğrenme sürecinizi hızlandırır. Beyninizin yeni bir dil öğrenirken kullandığınız sinirsel alanını geliştirir.
“Kolay Fransızca” Bilinçaltı (Subliminal) Telkin CD’si, beyninizi aynı yolla çalışarak doğalca dil öğrenmesi için yeniden programlar. Diğer Fransızca öğrenme programlarının aksine, “Kolay Fransızca” Bilinçaltı (Subliminal) Telkin CD’si  “Benden sonra tekrarla” stili veya cümle tekrarları yoktur. “Kolay Fransızca” Bilinçaltı (Subliminal) Telkin CD’si beyninizin dil öğrenmekten sorumlu olan alanını uyarır, siz herhangi bir konuşma duymazsınız, Bilinçaltı (Subliminal) mesajlarımız doğruca bilinçaltı zihninizi uyararak Fransızca öğrenme yeteneğinizi geliştirir. Beyninizin sol yarım küresi ele alınır, bu bölge daha çok dil öğrenmekten sorumludur ve zamanla beyniniz Fransızcayı çok daha kolay, stressiz öğrenecek seviyeye gelir.

Bu Ürünü Satın Alın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder