28 Ekim 2010 Perşembe

Kendini sevmek Subliminal MP3

Kendimize nasıl davranıyorsak etrafımızdaki insanlara da aynı şekilde davranırız. Sonuçta bu hayatta farkında olsak da olmasak da en değerli varlığımız kendimiz olduğumuzdan hayata bakışımızı kendimize yaklaşımımız belirler. Hayatımızda kurduğumuz en önemli ilişki kendimizle kurduğumuz ilişkidir. Özel hayatınızda, iş hayatınızda, yaşadığınız birçok ilişkide yaşanılan sorunlar günümüz insanının en temel problemlerinden biridir. Tüm bu sorunların sorumluluğunun karşınızdakilerde olduğunu düşündüğünüz için bu problemler genellikle çözüme ulaşamazlar.

Oysa aklınızın ucuna bile “acaba” sorusu gelmese de, yaşadığınız ilişkilerin çoğunda, suçta, sorumlulukta sizdedir. İlişkilerinizde yaşadığınız tüm bu sorunların görünmeyen yüzünde de “kendinizi yeterince sevmemek” yatmaktadır. Kendinizi gerçekten seviyor musunuz? Kendini sevmek, bir insanın kendine verebileceği en güzel hediyedir. Kendine değer vermek, kendini sevmek ile alakalı olduğundan kişi kendini sevmekle başlar ve hayattaki değerini kendine olan sevgisi doğrultusunda kazanır. Kendini sevmek ilk başta kendini her halin ile kabul edip, kendine yetebilmek demektir. Kendinize en az başkalarına davrandığınız kadar iyi davranın, bunu en fazla hak eden sizsiniz!

Size özel hazırladığımız “Kendini Sevmek” ürünü size sakin bir yaşamın kapılarını aralıyor. Çok özel rahatlatıcı etkisi olan bir müzik kullanıldı. Sadece kulaklığınızı takın ve uzanarak, gözlerinizi kapatıp dinleyin.

 Bu Ürünü Satın Alın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder