28 Ekim 2010 Perşembe

Kolay İngilizce Subliminal MP3

Tabii ki istersiniz. Ve bu bir hayal değil. Fatih Sultan Mehmet’in 7 dil (yazıyla yedi) bildiğini biliyor muydunuz? Belki de şaşırdınız ve “Vay be” dediniz. Aslında şaşılacak bir şey yok. Osmanlı İmparatorluğunda atalarımız birkaç dil birden konuşuyordu. Türkçe, Arapça, Farsça, Rumca, Macarca gibi. Dil öğrenmek için de yetenek gerekmiyordu. Çünkü her yerde bu dili konuşan birkaç kişiyi bulmak olasıydı.

Afrika’da birçok ülkenin vatandaşları birden fazla dil bilir. Birincisi kişinin ait olduğu kabilenin dili, ikincisi ülkede en yaygın konuşulan en büyük kabilenin dili, üçüncüsü ise ülkenin resmi dili (büyük bir ihtimalle o ülkeyi sömürgeleştiren ve etkisi altında tutan ülkenin dili olan İngilizce veya Fransızca) Bu kişilerin de dil öğrenmek için yeteneğe ihtiyaçları yok. Çünkü her yerde bu dillerden birini konuşan insan bulmaları olasıdır.

Türkiye’de durum ise biraz farklı. Güzel Türkiye’mizde 28 ayrı dil konuşuluyor. Halk dili olarak (İngilizce, Fransızca değil, dil olmayıp dilin farklılaşmış hali olan lehçe de değil). Bazılarınız bu dillerden birini veya bir kaçını biliyor. Öğrenmek için özel bir yetenek gerekmiyor. Çünkü bulunduğumuz ortamda bu diller konuşuluyor. Ancak konu iş hayatı olduğu zaman, Bilimsellik olduğu zaman veya da Teknik olduğu zaman bu diller bir işinize yaramıyor.

Size bütünleşen dünyada iletişim hızının milisaniyeler mertebesinde olduğu bir zamanda bütün dünya ile iletişimde bulunabileceğimiz yaygın dillerden biri gerekiyor. Bu da en yaygın kullanılan dillerden biri olan Çince veya İngilizce. Siz yönünüzü doğudan çok batıya doğru çevirdiğiniz için İngilizce öğrenmeniz gerekiyor.

Bu da eskisi gibi çok zor değil. İngilizce öğrenmenizin önündeki duygusal ve düşünsel engelleri yıkın. Kolayca öğrenebilir, İngilizcede ustalaşabilirsiniz. İngilizce biliyor olmanın keyfini ve avantajını yaşayabilirsiniz.
Bu CD’de stereo-binoral ve sessiz versiyonla hazırlanmış 2 olumlamalı mp3, bir de çok özel, ders çalışırken dinleyeceğiniz olumlama içermeyen, alfa 10 frekanslı binoral mp3 bulunmaktadır.
Stereo-binoral versiyonunda sağ beyine farklı, sol beyine farklı olumlamalar gönderilmektedir. Bu nedenle nasıl dinleyeceğinize dair bilgilenmeniz gerekmektedir. Nasıl dinleyeceğinizi anlamak için lütfen sayfanın altındaki “Dinlemek için öneriler” bölümünü okuyun.

Bu Ürünü Satın Alın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder