28 Ekim 2010 Perşembe

Motivasyon Subliminal MP3

Lewis Carrdl Alice Harikalar Diyarında
’Bana söyler misin, lütfen? Buradan ne tarafa gitmeliyim.’ dedi Alice.
’Bu daha çok nereye gitmek istediğine bağlı’ dedi kedi.
’Nereye olduğunu umursamıyorum’ dedi Alice.
’O zaman hangi yoldan gittiğinin de önemi yok’ dedi Kedi.

Çağdaş yaşamın gereği, bir koşuşturma içinde olan günümüz insanı, bu koşuşturma içinde, yaşadığı can sıkıcı olayları fark etmeden bilinçaltına doğru iteler. Bastırılan bu kötü olaylar, bilinçaltında kaybolmaz, adeta bir parazit gibi bizi olduğumuzdan farklı biri gibi davranmaya iterler, yaşam enerjimizi emerler. Bu enerjinin azalması bizi hayata karşı isteksiz, yorgun ve mutsuz yapar.

Bu kaybedilen enerjinin yeniden geri kazanılması için, bireyin bilinçaltına attığı olayların farkına varması çok önemlidir. Bu bilinçaltının bu fark edilmeyen sorunlara harcadığı üzerini kapatma enerjisi, bilincin bunun farkına varması ile enerjinin büyük bir bölümünü geri kazanmaya başlayacaktır. Size özel hazırladığımız “hayata motivasyon ile bağlan” ürünü size daha mükemmel bir yaşam sağlamada yarar sağlayacak.

Kazandığınız enerji yeteneklerinizi ve üretkenliğinizi arttıracak. Ne yapmak istediğini bilebilmek için hayatta yaşanan iyi veya kötü her şeyi göz önünde bulundurup buna göre bir hedef belirlemek gerekir. Enerjini bir noktaya yönlendirdiğinde kişi üretmeye başlar. Üretmeye başlayan bireyin ise öz saygısında, yaşama olan bağlılığında ve yaşamdan aldığı tatminde artış olur. Size özel hazırladığımız “hayata motivasyon ile bağlan” ürünü size sakin bir mükemmel bir yaşamın kapılarını açacak.

Bu Ürünü Satın Alın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder