28 Ekim 2010 Perşembe

Neşeli Olmak Subliminal MP3

Neşeli Olmak,Bilim adamlarına göre neşeli olmak öğrenilebilir. Yani, alın yazısı ile ilgili değildir. Neşeli olmak için herkes çeşitli yollar bulabilir, bir başka deyişle olağanüstü olayların olmasına gerek yoktur. İsteyen insanlar neşeli olmayı gevşeyerek, dokunarak, hatta bir küçük çocuğun gülüşünde, bir bebeğin yumuk ellerinde bulabilir. Stres halinde bile neşeli olmak mümkündür. Neşeli olmak öğrenebilirse; neden karamsar olmaya devam edersiniz. Her şeyin olumsuz yanını görmeye devam ederiz. Her zaman şikayet edecek bir şeyleri hayatımıza çekmeyi başarabiliyoruz. Hayatın rutinliğinden ve stresinden her şey sizi neşesiz ve karamsar mı yapıyor? Genellikle neşesiz misiniz?
Dertsiz, tasasız, endişesiz, stressiz olmanın ve hayatın keyfini çıkarmanın sizinde hak ediyorsunuz. Tüm sorunlar zihin ve düşünceleriniz ile ilgilidir. Zihin fonksiyonlarınızın yönünü değiştirebilirsiniz! “Neşeli olmak” bilinçaltı (Subliminal)  Telkin CD’si bunu için dizayn edilmiştir. Zihin programınızı değiştirmek ve hayatınızın geri kalanında daha olumlu, iyimser ve neşeli olmanızı sağlayacaktır. Zihninizi olumlu düşünmek için yeniden programlar, böylece zihniniz kalıcı bir neşeli olma durumunu öğrenecektir. Yaşamınızda olumlu bir bakış açısı geliştirir ve yaşamınızda her şeyin olumlu yönünü görme becerisi geliştirir. Gelecek hakkında olumlu düşünürsünüz.
Yaşamınızdaki tüm iyi şeyleri için şükretmeyi öğrenirsiniz. Olumsuz  düşünceleriniz olumluya döner ve neşeli olursunuz. Şimdi olumsuz zihin kalıplarını değiştirmezseniz hayatınızın gelecekte nasıl olacağını hayal edebiliyor musun? İşlerin daha kötü olmasına izin verme! Bu kararından vazgeçme bugün taze bir başlangıç yap, güçlü subliminal mp3’ümüzle nasıl neşeli olacağını öğren ve hayatı mutlu olmak adına ilk adımınızı atın…
Ürünleri kuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.

Bu Ürünü Satın Alın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder