28 Ekim 2010 Perşembe

Utangaçlıktan Kurtulun Subliminal MP3

Utangaçlık  Kurtulun;Yapılan araştırmalar sonucunda her 10 kişiden birinde utangaçlık sorununa rastlanıldığı, utangaçların yüzde otuzunun hiç evlenmediği ve tek başına yaşadığını göstermektedir. Utangaçlık sorunu olanların önemli bir bölümü korkularından kurtulmak için kendini ya alkole, ya da uyuşturucu maddeye veriyor.
Topluluk içindeyken her zaman sessiz olan siz misiniz? Hiç yalnız hissettiniz mi? Kolayca arkadaşlar edinmek için kendinize güveniniz olmasını dilediniz mi? Toplantılara yada sosyal olaylara katılmaktan endişe duyuyor musunuz? Utangaçlığınız sizi karşı cinsle ilişkileriniz sınırlıyor mu? Çoğunlukla sessiz, içe dönük ve utangaç mısınız? “Utangaçlık Kurtulun” Bilinçaltı Telkin CD’si ile utangaçlığınıza son verebilirsiniz, daha fazla sosyal olmayı öğrenebilirsiniz ve içinizdeki güçlü  ve aktif kişiliği ortaya çıkarabilirsiniz.
Zihin kalıplarınızı değiştirebilirsiniz. Bilinç altı (Subliminal) mesajlarımızda problemi kökeninden çözmek hedeflenir. Zihniniz sosyal ortamlarda sakin olması konusunda gerekli telkinleri alır ve bu konuda daha etkin çözümler ortaya koyar. İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüğünden endişelenmeye, utanmaya, sinirlenmeye, korkuya ve  genel sosyal beceriksizliğe son verirsiniz. İnsanlarla iletişiminiz daha iyi olur, dışa dönük olursunuz ve kendinizi hissettirirsiniz; nasıl sosyal bir tutum geliştirmenize yardımcı olur. Zihninizi sakinleşmesi için yeniden programlar ve kadınların/erkeklerin etrafında daha sosyal olursunuz: Sohbetleri başlatmak için duyduğunuz korkuyu yenersiniz ve karşı cinse karşı kendinize güveniniz artar.
Kimseyi tanımadığınız bir grup içinde bile sakin ve kendine güvenli olursunuz. Utangaçlığınızı  yenmek istiyorsanız şimdi harekete geçmelisiniz? Eğer bu değişikliği yapmazsanız hayatınızın birkaç yıl içinde, gelecekte nasıl olacağını hayal edin; daha kötü bir durumda olacaksınız, yolunuzda daha çok engel olacak, belirgin bir davranış tutumu geliştireceksiniz ve utangaçlığınızı yenmeniz daha da zorlaşacak!
“Utangaçlıktan Kurtulun” Bilinçaltı Telkin CD’si kuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin

Bu Ürünü Satın Alın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder