28 Ekim 2010 Perşembe

Uyku Kalitesi Subliminal MP3

Hayatımızın bazı dönemlerinde ne kadar uyusak da dinlenemediğimizi hisseder ve gün boyunca bunun huzursuzluğu ile beraber dolaşırız. Ne kadar uyusak da sanki uyumamış ve gece boyunca taş kırmış gibi bir duygu ile bir türlü toparlanamayız. Günün sonunda yatağın yolunu ne kadar erken bulsak da durumun değişmediğini görür bir türlü tam dinlendiğimizi hissedemeyiz.

Hiçbir şeyin bizi uykumuzda rahatsız etmek, bizi uykumuzdan etmek hakkı yoktur. Uyumak her sağlıklı insan için olmazsa olmaz bir eylemdir. Gün boyunca kimi olaylar bizi yormakta iç huzurumuzu bozmaktadır. Gün içinde savaşan bizler için uyku en önemli cephanelerden birisidir. Huzurlu uyuduğumuzda kalktığımız an daha dingin, kendimizi toplamış ve olaylara daha sağlıklı bakacak gücü kazanmış oluruz.

Uykunuz sırasında yeterli enerjileri depolayarak kalkabilmek ve kendinizi sabah dinç hissedebilmek için bu CD’leri dinleyerek bilinçaltınızı buna göre yönlendirebilirsiniz. Huzurlu bir şekilde uykuya geçebilmenizde bu CD’ler size çok büyük bir fayda sağlayacaktır. Bu CD’yi dinleyerek çok kolay ve derin bir uykuya geçeceksiniz.
Sabah uyandığınızda da, bunun yararını çok net bir şekilde göreceksiniz.


Bu Ürünü Satın Alın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder