28 Ekim 2010 Perşembe

Yaratıcı Düşünme Subliminal MP3

Yaratıcılık doğuştan gelen bir yetenek değildir; birkaç basit adımla sonradan geliştirilmesi mümkündür. Öncelikle kişinin kendisinde problem çözücü, değişiklik ve farklılık yaratıcı bir yeteneğin olduğuna inanması gerekir.
Yaratıcılığı geliştirebilmek için yüksek standartlar ve büyük umutlara sahip olmak gerekir. Bu ürün yaratıcılığınızı geliştirmek için imgeleme çalışmaları yaparken dinlemeniz için dizayn edilmiş size özel bir üründür… Yaratıcılık anında alfa ve teta dalgalarının aktif olduğu biliniyor. Özel binorali dinlerken siz de bu değişik bilinç haline ulaşacaksınız.

Yaratıcı imgeleme için geliştirme süreci ise;
Zihninizi, bedeninizi gevşetin. Tümüyle gevşemeli ve pozitif enerjinin her hücrenize akmasına izin vermelisiniz. Zihinsel blokajlarınızın gitmesine izin verin. Değiştirilen bilinçlilik haline geçin ve işte bu Yaratım anı. Kendinizi çok mutlu ve tatmin olmuş hissedin.

Hedefinizi zaten başardığınızı hayal edin. Tüm ayrıntılarıyla başardığınız hedefinizi imgeleyin. Hedefinize ulaştığınızda hissedeceğiniz duyguları yaşayın. Sadece pozitif cümleler ve düşünceler kullanın. Pozitif duygularla vakit geçirin ve isteğinizin tümüyle olduğunu hayal edin. Kendi kendinize konuşun ve hedefinizi nasıl gerçekleştirdiğinizi anlatın. Amaçlarınıza zaten ulaştığınıza tüm kalbinizle inanın.

Bu Ürünü Satın Alın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder