26 Ekim 2010 Salı

Yaratıcılığınızı Geliştirin Subliminal MP3

Yaratıcılık, olmayan birşeyi hayal edebilme, bir şeyi herkesten farkli yollarla yapabilme ve yeni fikirler geliştirebilme yeteneğidir. Başka bir deyişle yaratıcılık herkesin gördüğü şeyi aynı görüp onunla ilgili farklı şeyler düşünebilmekdir.
Yaratıcılık günlük olaylara ve nesnelere herkesten farklı bakabilmek ve farklı yaklaşım tarzı geliştirebilmektir. Yaratıcılık, olağan, günlük şeylerin özel olmasını, özel şeylerin de daha çok günlük hayata girip doğal şeyler olmasını sağlar.
Eğer hayatınızdaki günlük şeyleri farklı ve yeni yollarla yapıyorsanız bu sizin yaratıcılığınızı gösterir.
Kimisinin aklına yaratıcılık deyince Bethooven, Mozart gibi dahiler gelirken, kimisinin aklına Da Vinci, Picasso gelir. Kimisi için J.R.R Tolkien, kimisi için ise Edison yaratıcıdır.
Yaratıcılık en basit şekliyle orijinal, sosyal faydalılığı olan ürünler veya fikirler yaratabilme yeteneği olarak tanımlanabilir.

Yaratıcı düşünme, varılan istasyon değil seyahat etme şeklidir. Bir insan eski bir soruna yeni bir cevap bulduğunda ya da bir şey olmadan olabilecekleri düşündüğünde meydana gelir. Yaratıcılık, birey rüya gördüğünde ya da herhangi bir şekilde hayal kurduğunda ortaya çıkar. Çocuklar bunu oyun oynarken, masal dinlerken ya da kumdan bir kale inşaa ederken yaparlar. Yetişkinler ise bunu bir kitap okurken, bir seyahat plânlarken ya da sadece banka hesaplarında birikmiş parayla ne yapacağını düşünürken yaparlar .
Rawlinson, yaratıcı düşünmenin bir rüya görmek olduğunu belirtir. O’na göre rüya görmek, “beynin çalışabilmesi için temel işlevlerdendir ve rüya görmeyen çok az insan vardır.”
Bazı insanlar doğal yaratıcılığa ve hayal gücüne sahip görünürken, siz yaratıcı fikirler üretmekte zorlanıyor musunuz? Kendinizi bazen hayal gücü ve yaratıcılıktan yoksun mu buluyorsunuz? Yaratıcı zihninize, derslerinizin ya da işinizin bir parçası olarak ihtiyacınız mı var? Yaratıcı yönünüzü geliştirmek istiyor musunuz?
Yaratıcı potansiyelinizi artırabilirsiniz – sizin ve daha yaratıcı olan birisinin arasındaki fark düşünce sürecinizde, ve zihinsel durumunuzdadır. Subliminal mesajlarımız, sizin yaratıcı düşünme yeteneğinizi geliştirmek için bilinçaltı zihninizi hedefler.

"Yaratıcılığınızı Geliştirin” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si sizin yükseklik korkunuzun oluştuğu bilinçaltınıza odaklanır ve   yükseklik fobinizi sonsuza dek iyileştirebilirsiniz. " Yaratıcılığınızı Geliştirin” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’si sizin olumsuz düşünce kalıplarınızın farkında olmanızı ve onları olumlu’ ya çevirmenizi sağlar. Kendinizi yükseklik korkularınızdan özgürleşmeye davet ediyoruz, sizi engelleyen sizi engelleyen korkunuz dan kurtulup yaşamınızın keyfini sürmenizi kalsın. " Yaratıcılığınızı Geliştirin” Bilinçaltı (Subliminal) Telkin CD’sinikuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.

Bu Ürünü Satın Alın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder