26 Ekim 2010 Salı

Yeni fırsatlar yakalamak Subliminal MP3

İnsanlara evet demek, yeni fırsatlara kendini açmak demektir. Evet demeye başlayarak hayatını değiştirebilirsin, sevgili bulabilirsin, arkadaş edinebilirsin, işinde yükselebilirsin. Bir de sloganı var: “Evet, yeni hayır demektir”.
Yeni davetlere sık sık hayır mı diyorsunuz? Arkadaşlarınızı geri çevirmekle mi tanınıyorsunuz? Sosyal ortamlarda insanlarla birlikte olabileceğiniz halde, daha çok yalnız mı zaman geçiriyorsunuz?Siz kendinizi, “gerçekten sıkıntılı olamaz” mı buluyorsunuz? Kendinize, neden dışarı çıkamayacağınıza, ya da bir aktivitede bulunamayacağınıza dair mazeretler uyduruyor musunuz?
Kendinizi yıkardaki durumlardan herhangi biriyle özdeşleştirebiliyorsanız, hayatı kaçırıyorsunuz demektir. Tüm hayatınızı bu şekilde yaşıyorsanız, deneyimlerinizde çok sınırlı olacaktır. Muhtemelen eğer daha çok hayır deseydiniz karşılaştığınız pek çok fırsatı bu yüzden kaçırırdınız.
Evet dediyseniz, ve bir söz verdiyseniz bu size enerji verecektir. Sadece bu değil ama siz kendinizi yeni bir durum içinde bulacaksınız. İlginç şeyler öğrenebilir, farklı deneyimler yaşayabilir, yeni insanlarla, muhtemelen yeni bir partnerle veya hayatınıza damga vuracak birisiyle tanışabilirsiniz. Bir davete hayır dediğinizde bunların hiçbiri olmayabilir. “Evet” demek, kendinizi yeni fırsatlara açmak demektir.

Sadece daha çok “evet” demeye başlamak, bir zincirleme reaksiyonu tetiklemenize yardımcı olabilir. Kendinizi yeni bir çevrede bulabilir, veya sizi başka bir yere davet edecek yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kendinizi buna açar ve fırsatlara “evet” derseniz, hayat bir macera olabilir!

Hayatınızda bu değişimi yapmak, hayatın geçip gitmesini seyretmek yerine içinde yaşamayı istiyorsanız, o zaman subliminal mesajlarımız size yardımcı olabilir. Mesajlar sizin bilinçaltı zihninize girerek, hayatı yakalamanız için ateşleyecektir. Daha çok “evet” demek isteyeceksiniz. Yeni deneyimler isteyeceksiniz; yeni yerlere gitmek, yeni insanlarla tanışmak gibi. Subliminal albümümüzle negatif trans halinizden kurtulabilir, daha çok “evet” diyebilirsiniz. Hayata “evet” diyin!

“Yeni Fırsatlar Yakalamak” Bilinçaltı (subliminal) telkin CD’sinikuralına uygun bir şekilde 21 gün dinledikten sonra 1 haftalık bir ara verin. Ardından dinlemeye devam edin. Bazı kişilerde etkinin hissedilmesi sürecinin 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. En iyi etkiyi almak istiyorsanız, bir ürünü çalışmaya 3 ay devam edin.

Bu Ürünü Satın Alın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder