26 Ekim 2010 Salı

Parayı Bollukla Çekin Subliminal MP3

Bolluk ve bereket zihinsel bir durumudur. Hayatımıza daha çok bolluk enerjisi çekmek, zihinsel durumumuzu bereket içinde bir yaşam sürenlerin zihinsel durumlarına uygun duruma getirmekle mümkün olabilmektedir.
Bazı insanlar için para olumsuz bir şeydir ve bu yüzden sevilmez. Oysa evrendeki her şey gibi para da bir çeşit enerjidir. Para nötr bir enerjidir ve onun iyi ya da kötü olarak değerlendirilmesi sizin ona bakış açınıza bağlıdır. Bir kişi elindeki parayla iyi ve güzel şeyler de yapabilir. Parayı olumsuz bir şey gibi düşünmekten vazgeçebilirsiniz. Kendinizle ilgili olumlu ve güzel düşünceleriniz varsa, para için olumsuz düşüncelere sahipseniz paranın size gelme olasılığı anında yok olur. Nasıl mı? Ben iyiyim, para ise kötü ikilemi şu noktaya gider; Para hiçbir zaman bana gelmeyecektir. Kendi içinizdeki çelişkileri çözmediğiniz ve zihninizdeki olumsuz düşünceleri temizlemediğiniz sürece de gelmesi mümkün değildir. Bu düşünceyi ve para ile ilgili tutumlarınızı değiştirerek parayı bollukla hayatınıza çekin. “Parayı Bollukla Çekin” Subliminal (Bilinçaltı) Telkin CD’si ile para ile ilgili bilinç altınızdaki olumsuz kayıtları olumlularıyla değiştirebilir ve bolluk enerjisiyle parayı hayatınıza çekebilirsiniz. Bolluk bilincini kazandığımız andan itibaren hayatınızda sadece ''para''nın değil, paylaşımların, sevginin, dostların ve de bilginin bollaştığını göreceksiniz. Hayat değiştiren subliminal mesajlarımızla bilinçaltı zihninizin gücünü kullanarak parayı bollukla hayatınıza çekin!
•Hayatınıza parayı bollukla çekmek istiyor musunuz?
•Arzularınızı büyük miktarlarda parayla ya da finansal özgürlükle tezahür ettirmek istiyor musunuz?
•İnsanların düşüncelerinin gücünden ya da çekim yasasından yararlanarak parayı çektiklerini duydunuz mu? Ve bunu kendiniz için yapmak istiyor musunuz?
Çekim Yasası “The Secret (Sır)” kitabı ve DVD’siyle tanındı. Anlattığı şey, insanların fiziksel hayatta deneyimlediklerinin, onların en güçlü düşünce ve duygularının cevabı olduğudur. Yani, insanların hayatlarının üzerinde yalnızca düşünceleri aracılığıyla direkt kontrolleri olmasını anlatır. “Ne düşünürseniz onu elde edersiniz” veya “Düşünceler deneyimlerinizi belirler”. Bizde de şu atasözü yok mudur? “Ne ekersen onu biçersin.”
Bu albüm diğer “Çekim Yasası subliminal”’ımız gibi çalışır, tek farkı bu albümün tamamen parayı çekmeye odaklanmış olmasıdır. Güçlü subliminal mesajlarımız, bilinçaltı zihninizi parayı ve refahı hayatınıza çekme amacınızla hizalayarak çalışır. Bu şu demektir; refah amacınıza karşı sadece bilinçli düşünceleriniz, davranışlarınız ve alışkanlıklarınız çalışmaz, aynı zamanda bilinçaltı zihniniz de parayı çekmek için çalışır – arzularınızın hayatınızda belirmesi ve maksimum sonuç almanız için enerjiyi artırır. Parayla ilgili isteklerinizi bollukla gerçekleştirmesi ve hayatınıza finansal özgürlük getirmesi için zihninizi yeniden programlar. Bilinçaltı zihninizi parayı çekme amacınızla hizalar. Başarınızın önündeki tüm zihinsel engelleri temizler ve negatif enerjiyi ve düşünceleri uzaklaştırır.
•Zihninizi kalıcı pozitif bir duruma yeniden programlar.
•Zihninizi güçlü inanç durumuna odaklar – çekim yasasını kendiniz için çalıştıracağınıza ve finansal özgürlüğe ulaşacağınıza dair inanç.
•Subliminal, sizi çekim yasasıyla isteklerinizi başaracağınıza dair en iyi kalıcı motivasyon durumuna sokar
Çekim yasasıyla başarılı olan insanlar, ona tümüyle inananlardır, bilinçli ya da bilinçsiz, onların zihinleri isteklerini düşünmenin turbo modundadır. Onları engelleyecek negatif düşünceler yoktur. Bir istek belirlerler ve onun onlara geleceğini bilirler. Bu çekim yasasını gerçekleştirmenin gerçekten tek yoludur – koşulsuz inanmak ve davranışlarını, düşüncelerini ve bilinçaltı zihnini inancına uydurmak.
Eğer siz çekim yasası hattında bilinçli düşünüyor ve davranıyorsanız, muhtemelen zihninizin derinlerinde sizi engelleyen şüpheli düşünceler olacaktır. Subliminal mp3’ümüz onları temizlemek ve bilinçaltı zihninizi bilinçli zihninizin ve davranışlarınızla aynı hizaya koymak için yaratıldı.
Zihninizi, bedeninizi ve bilinçaltı zihninizi parayı çekme amacınız için birlikte çalıştırın ve odaklayın; gerçekleştirme yeteneğinizi artırın ve parayı bollukla hayatınıza çekeceğinizden emin olun. Nasıl mı? Tabii ki güçlü subliminal mp3 albümümüzün yardımıyla!
Geleneksel CD veya MP3 albümleri arasında seçim yapın
Her iki albümde aynı muhteşem hayat değiştiren, üçe bölünmüş, dinlenmesi kolay, 10 dakikalık subliminal telkinleri içerir. Subliminal mesajlar insan kulağının duyamayacağı frekanstadır. Bu demek oluyor ki siz herhangi bir ses, konuşma duymayacaksınız, tüm duyacağınız rahatlatıcı bir okyanus sesi, buna rağmen gizlenmiş subliminal mesajlar doğruca bilinçaltınıza gidecek.
Bu subliminal kayıtta ki telkin cümlelerinin sadece bir kısmı bilgi amaçlı verilmiştir
Parayı hayatıma çekiyorum.
Para bana doğru çekiliyor.
Para şimdi hayatıma geliyor.
Şimdi kendimi zengin görüyorum.
Refahın ve başarımın keyfini sürüyorum.
Arzum parayı bollukla hayatıma getirmek ve bunu başaracağım.
Parayı hayatıma getirmekte 100% kararlıyım.
Zihnim ve bedenim hepsi birlikte bolluk için çalışıyorlar.
Gelirim her gün artıyor.
Şimdi finansal özgürlüğümü kazanıyorum.
Finansal olarak özgürüm.
Zenginliği gerçekleştirmek hakkında tutkuluyum.
Hayatımda finansal bolluğa sahip olmayı hak ediyorum.
Bolluk ve Ben biriz.
Ben dahil herkesin zengin olabileceğine inanıyorum.
Şimdi büyük miktarlarda parayı topluyorum.
Zihnim, kazançlı fikirler ve fırsatlar için güçlü bir mıknatıs.
Büyük zenginlik şimdi beni takip ediyor.
Başarılıyım, çünkü ne istediğimi biliyorum ve onu çağırıyorum.
Zenginliği, kolayca ve çaba sarfetmeden yaratıyorum.
Başarıyı kendi yolumda belirliyorum.
Geleneksel CD veya MP3 albümleri arasında seçim yapın

Her iki albümde aynı muhteşem hayat değiştiren, üçe bölünmüş, dinlenmesi kolay, 10 dakikalık subliminal telkinleri içerir. Subliminal mesajlar insan kulağının duyamayacağı frekanstadır. Bu demek oluyor ki siz herhangi bir ses, konuşma duymayacaksınız, tüm duyacağınız rahatlatıcı bir okyanus sesi, buna rağmen gizlenmiş subliminal mesajlar doğruca bilinçaltınıza gidecek.

Bu Ürünü Satın Al

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder